Finurligheter

herregud

Ja...jeg tenkte å prøve å begynne å blogge igjen jeg da. Vet ikke hvor bra dette kommer til å gå, med tanke på min tidligere historie. Eller noe. Ja, uansett.

Snart videoblogg!Nå sitter jeg hos Hannah og venter på at videoen vår skal lastes opp på youtube! Vi snakker engelsk, fordi me likar engelsk. Jeg har drukket cola zero, så jeg er hyper... Jeg må lese til eksamen, men jeg er veldig godt forberedt egentlig, så ja..
mac♥

(ti minutter igjen nå)

*FanFiction - The Battle of Hogwarts

http://www.fanfiction.net/s/7029445/1/The_Battle_of_Hogwarts

Hurra for flink skribent!

Det er mangeskrivefeil i historien, unfortunately. Min unskyldnig er at jeg skrev den klokken fire om natten og jeg hadde ingen beta atm. Nå har jeg oppdatert og denne gangen skal det ikke være noen skrive feil. Hannah @hannahzzz.blogg.no (fordi det ikke går ann å linke på noen måte) har nemlig lest over for meg. (Flink jente)

 

Random bilde fordi alt her er klikk. Nå skal jeg lete etter solkrem med veldig høy faktor også skal jeg ut i solen og ta bilder og lese Harry Potter ♥

Farge håret?Jeg har sykt lyst til å farge håret rødt.. Og ja, applauder meg for fantastisk redigering, men altså, jeg lurer på om jeg kler det...

Q: Så, ja, synes du jeg kler det?

Pynte på skoen

Siden jeg har fri fra skolen i dag bestemte jeg meg for å pynte litt på skoene mine. Skal ta litt bilder underveis, men her er hva jeg starter med:

Q: Noen som klarer å gjette hva jeg skal gjøre?

The most beautiful lady in the world


Q: Like/Dislike?


selve bildet fra weheartit.com, privat redigering

Sengekos

Q: Hva gjør du i kveld?

Monty Python

Helt siden jeg var liten har jeg elsket Monty Python. Sær, men genial humor. Også er det britisk, britene tar de små tingene og gjør det morsomt. Amerikanerene gjør alt så stort. Tar store verdensproblemer ogsånt. Det er morsomt det også, men ikke på langt nær så underholdende som Monty Python!

Q: Liker du Monty Python?

hits